De winnaars van de HRtop100 2020 zijn bekend!

De winnaars van de HRtop100 2020 zijn bekend!

Hoewel net even anders, was ook dit jaar het HRtop100 event een groot – online – feest! Het was een drie uur durend programma gevuld met geweldige keynotes Jan Reinder, illusionist, mentalist en creatief denker, Dirk Stroes en Bert Iedema van EY, een bingo, HR-quiz, netwerken in de breakout rooms en natuurlijk de prijsuitreikingen. Dit jaar verraste wij de winnaars thuis en overhandigde, op afstand, de felbegeerde Vakjuryprijs en Publieksprijs. Wie hebben deze eervolle titels in de wacht weten te slepen?

Runner-up & winnaar Publieksprijs

Elke HR-directeur weet: een netwerk hebben is belangrijk, maar die ook weten te mobiliseren is misschien wel nóg belangrijker. Dat doe je tenslotte ook dagelijks op je werk. Welk inspirerend verhaal sprak de HR-community het meeste aan? De winnaars zijn geworden:

  1. Elly Ploumen, Groepsdirecteur HR bij Achmea
  2. Caroline Tervoort, CHRO bij KPMG

Runner-up & winnaar Vakjuryprijs

In de weken voorafgaand aan het event, ging de strijd ook nog even door voor de Vakjuryprijs. Hiervoor konden HR-leiders worden genomineerd waarna de zes finalisten in gesprek zijn gegaan met de vakjury bestaande uit Ad van Beek, Floor Rink en Ineke Kooistra. 

Motivatie van de jury: “Energie en enthousiasme spat er vanaf, ondanks dat haar bedrijf enorm is geraakt door de coronacrisis. Ze is ‘echt’, ze gaat voor het bedrijf, heeft een voorbeeldfunctie qua openheid, positiviteit en vertrouwen. Transparantie, eerlijk en vasthoudend. Zij zit echt in de cockpit van het bedrijf. Heeft een proactieve rol, zit aan het stuur in het MT. Heeft heel snel geschakeld en doorgepakt, om vanuit een kleinere organisatie versterkt en positief terug te komen.”

De winnaars zijn geworden:

  1. Marlise Mahieu, Director People, Organization and Culture bij Sunweb Group
  2. Britt Breure, Directeur HR bij Afas Software

We feliciteren nogmaals alle winnaars van deze HRtop100 editie! En natuurlijk ook dank aan alle deelnemers en aanwezigen. Dankzij jullie werd het een bijzondere, inspirerende en, zelfs op afstand, gezellige avond!

Vorig bericht
HR-directeur Jolanda Sappelli valt dubbel in de prijzen bij de HRtop100

3 reacties. Reactie plaatsen

  • Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

  • Bioinformatics Enrichment Tools Paths toward the Comprehensive Functional Analysis of Large Gene Lists cialis super active ocuflox thuc flagyl 250mg metronidazole Yes there are a number of options available, you can set your browser either to reject all cookies, to allow only trusted sites to set them, or to only accept them from the site you are currently on

  • Быстрый и качественный [url=https://remontnoutbukovacer.ru/]авторизованный сервисный центр acer[/url] по выгодным ценам в Москве и области. Лучшие специалисты в городе по ремонту ноутбуков

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu