HRtop100_podcasts_2019_Diane_Tuinebreijer

Diane Tuinebreijer-ten Hove

Director Human Resources bij Wärtsilä

Op het moment van opname is Diane Tuinebreijer-ten Hove bij Wärtsilä waar zij in 2009 is gestart.

We spraken haar over haar visie op het HR-vak. Je hoort het in de podcast! Nu al iets meer weten over waar Diane zich mee bezighoudt? Dit zijn de HR-thema’s waar haar specifieke interesse naar uitgaat:

‘Leiderschap in verschillende samenstellingen en omstandigheden: wat is er voor nodig om als leidinggevende je team optimaal te laten presteren in een dynamische omgeving? Hoe kunnen projectgroepen en netwerken zo snel mogelijk in hun kracht gezet worden?

Daarnaast draag ik het thema duurzame inzetbaarheid een warm hart toe. Je doet je organisatie en de mensen tekort als je werknemers beschouwt als “wandelende hoofden” waar je kennis uit kan halen, of als “robots” die hun dingen doen. De hele mens moet beschouwd worden. Als daar aandacht voor is op een manier die past bij het realiseren van bedrijfsdoelen, is het mijn overtuiging dat de resultaten voor iedereen beter zijn.

Ook zie ik de kracht en schoonheid van persoonlijke ontwikkeling zoals mentoring en coaching. Het is een kadootje als je mensen mag begeleiden in een verandering. Daardoor houd je ook voeling met waar het -voor mij- uiteindelijk om gaat.’

Deze podcast op spotify luisteren? Klik hier voor de hele playlist.

 

Menu