Nynke Hessels

Nynke Hessels

Director People Operations Europe & LatAm bij Mitek

Nynke Hessels is Director People Operations Europe & LatAm bij Mitek. Wat wij op 19 november 2021 met haar bespraken? U hoort het in de podcast!

Deze podcast op Spotify luisteren? Klik hier voor de hele playlist.

Wie bent u?

Mijn naam is Nynke Hessels, en ik ben nu ruim 20 jaar werkzaam in HR, voornamelijk bij internationale organisaties.  

Samen met mijn partner en 3 kinderen woon ik in het Gooi. Ik sport graag, je vindt mij regelmatig op de tennisbaan, het hockeyveld of de padelbaan en af en toe ren ik een rondje, golf of schaats ik of doe ik aan yoga voor wat ontspanning. En elke dag word ik uitgedaagd om een potje te pingpongen.  

Verder ga ik graag lunchen of uit eten met vrienden.  

Waar werkt u?

Sinds augustus 2018 werk ik bij Mitek. Mitek is een Amerikaanse FinTech en beursgenoteerd in New York. In Europa richten wij ons vooral op ID-verificatie. 

Hier ben ik Director People Operations Europe & Latam, en als zodanig verantwoordelijk voor HR en Corporate Communications, samen met een geweldig team van collega’s in de vijf landen waar wij actief zijn, Nederland, Spanje, Frankrijk, UK en Rusland. 

Vanuit mijn functie heb ik zitting in het Europese Management Team van Mitek, met verantwoordelijkheid voor ontwikkeling en uitvoering van de (HR) strategie en beleid.

Welke (HR) thema’s hebben uw interesse en waarom? 

Mijn grote passie is gezamenlijk met het management een lange termijn (HR) strategie uitzetten en ervoor zorgen dat alle HR facetten, van recruitment, tot beloningsbeleid, tot ontwikkeling, succession planning en interne en externe communicatie erop aansluiten, om zo helderheid voor iedereen te geven waar we naar toe gaan, wat er verwacht wordt, wie we willen aantrekken.  

Petra Brandts

Petra Brandts

Directeur Human Resources Europe & Africa bij Ocean Network Express

Menu