Procedure Categorieprijzen

Wat houden de Categorieprijzen precies in?

De HRtop100 volgt de actualiteit en geeft extra aandacht aan onderwerpen die spelen in de maatschappij en die gevolgen hebben voor HR. Deze extra aandacht vind je terug in onze zogenaamde categorie prijzen. Samen met HR leiders gaan we in gesprek over deze onderwerpen. Leiders en organisaties die voorlopen en inspireren worden door de community beloont met een Categorieprijs. Dit jaar zijn de volgende onderwerpen gekozen voor de categorieën: Sustainability, Data-driven HRM en Human Experience.

Iedere categorie heeft uiteindelijk maximaal tien genomineerden. Zij gaan samen de strijd aan om de Categorieprijzen te winnen op het HRtop100 event. In de hele maand februari 2024 krijgt het publiek de gelegenheid om hun stem uit te brengen op één van de genomineerden per categorie. Wie deze genomineerden zijn wordt hier spoedig bekend gemaakt, dus houdt de site in de gaten!

De categorieprijzen worden uitgereikt op 28 maart 2024 tijdens ons HRtop100 event.

Voorwaarden voor deelname:

  • De omvang van de organisatie is minimaal 1000 medewerkers;
  • De HR-leider heeft een eindverantwoordelijke HR-positie;
  • De HR leider heeft het onderwerp van de categorie ook daadwerkelijk in portefeuille en heeft daar binnen de organisatie een voortrekkersrol in;
  • Voor HR-leiders op ad interim basis geldt dat zij in een rol en organisatie werken die voldoet aan bovengenoemde criteria.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Wilt u iemand nomineren voor een (van de) categorie(ën)? Of wilt u uzelf nomineren? Hieronder leest u hoe dat werkt.

Voorselectie

U heeft vanaf nu tot en met eind december 2023 de kans om via dit formulier te nomineren.

Laat ons in deze inzending weten waarom u of uw collega het verdient om een finalist te worden voor de Categorieprijs van 2024.

Podcast

Met iedere genomineerde wordt contact opgenomen voor het inplannen van een podcast. Ter voorbereiding zenden wij een format toe met de vragen. Voor de podcast nemen we een uur te tijd om uiteindelijk een opname van ca.15 minuten over te houden. Daarnaast vragen wij een foto en wat tekst op voor de website. Zodra de podcast is ge-edit wordt deze op de HRtop100 site geplaatst en gepromoot via social media. . De community krijgt vervolgens in februari 2024 de mogelijkheid om te stemmen op wat zij de beste podcast vinden. Degene met de meeste stemmen wint de prijs.

De deadlines op een rij

  • U heeft tot en met 31 december 2023 om in te zenden wie en waarom de Categorieprijs moet winnen. Dit kunt u doen door het formulier in te vullen;
  • De hele maand februari 2024 kan de community stemmen op uw podcast;
  • Op 28 maart 2024 worden op het HRtop100 event de Categorieprijzen uitgereikt.