Procedure Categorieprijzen

Wat houden de Categorieprijzen precies in?

De HRtop100 volgt de actualiteit en geeft extra aandacht aan onderwerpen die spelen in de maatschappij en die gevolgen hebben voor HR. Deze extra aandacht vind je terug in onze zogenaamde categorie prijzen. Samen met experts en HR leiders gaan we in gesprek over deze onderwerpen. Leiders en organisaties die voorlopen en inspireren belonen we met een categorie prijs. Dit jaar hebben we gekozen voor de volgende drie onderwerpen: Sustainability, Diversity & Inclusion en People Development.

Iedere categorie heeft uiteindelijk vijf genomineerden. Zij gaan samen de strijd aan om de Categorieprijzen te winnen op het HRtop100 event. In de hele maand februari 2023 krijgt het publiek de gelegenheid om hun stem uit te brengen op één van de genomineerden per categorie. Wie deze genomineerden zijn wordt hier spoedig bekend gemaakt, dus houdt de site in de gaten!

De categorieprijzen worden uitgereikt op 23 maart tijdens ons HRtop100 event.

Voorwaarden voor deelname

  • De HR-leider heeft een eindverantwoordelijke HR-positie;
  • De HR leider heeft het onderwerp van de categorie ook daadwerkelijk in portefeuille en heeft daar binnen de organisatie een voortrekkersrol in;
  • Voor HR-leiders op ad interim basis geldt dat zij in een rol en organisatie werken die voldoet aan bovengenoemde criteria.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Wilt u iemand nomineren voor een (van de) categorieën? Of wilt u uzelf nomineren? Hieronder leest u hoe dat werkt.

Voorselectie

U heeft vanaf nu tot en met eind december de kans om via dit formulier te nomineren.

Laat ons in deze inzending weten waarom ú of uw collega het verdient om een finalist te worden voor de categorie prijs van 2023.

Videodag

De genomineerden worden uitgenodigd op een zogenaamde videodag op 11 of 13 januari. Op deze dag nemen we voor iedere deelnemer een video op over hun visie op het thema in een paar minuten. De community krijgt vervolgens in februari 2023 de mogelijkheid om te stemmen op wat zij de beste video vinden. Degene met de meeste stemmen wint de award.

De deadlines op een rij

  • U heeft tot en met 31 december 2023 om in te zenden wie en waarom de Categorieprijs moet winnen. Dit kunt u doen door het formulier in te vullen;
  • In de week van 2 januari, weet u of u bij de finalisten hoort;
  • De videodag vindt op 11 of 13 januari 2023 plaats;
  • De hele maand februari 2023 kan de community stemmen op uw video;
  • Op 23 maart 2023 worden op het HRtop100 event de categorieprijzen uitgereikt.
Menu