Categorie awards

De HRtop100 awards zijn al jaren een begrip in Nederland en dat smaakt naar meer. Om ons mooie vak met al haar facetten nog beter in de spotlight te kunnen zetten, voegen we dit jaar categorie awards toe. 

De categorie is een groep HR directeuren die op thema geselecteerd zijn en een groep genomineerden vormen. Zij gaan samen de strijd aan om de categorie award te winnen op het HRtop100 event.In de eerste week van maart 2022 krijgt het publiek de gelegenheid om hun stem uit te brengen op een van de namen uit de lijst met genomineerden. Wie deze genomineerden zijn wordt hier spoedig bekend gemaakt, dus houdt de site in de gaten!

Er zullen dit jaar de volgende categorieën awards worden uitgereikt:

1. Future of Work categoriePowered by Vlerick Business School

Future of Work is een thema dat in al onze podcasts terugkomt. Maar wat valt hier nu precies onder? En welke HR-directeur heeft een duidelijke visie op dit thema en mooie best practices voor collega’s om hun voordeel mee te doen?

Samen met Vlerick Business School hebben wij drie subthema’s benoemd die volgens ons het meest van belang zijn als we het hebben over de Future of Work:

  1. Future skills
  2. Future workplace
  3. Future workforce

Samen met een professor van Vlerick Business School gaan wij in een speciale podcast reeks met zes genomineerden in gesprek over deze drie subthema’s. Het is aan u als luisteraar om vervolgens via een stem te bepalen welke HR-leider de Future of Work award moet winnen.

2. Wildcard categorie

Zoals u misschien wel weet spreken wij voor de HRtop100 overwegend HR-directeuren die eindverantwoordelijke zijn bij grotere organisaties met gevestigde namen. Maar omdat deze organisaties vaak in een vergelijkbare fase van ontwikkeling zitten vinden wij het leuk om ieder jaar ook een aantal HR directeuren te spreken van  jonge, innovatieve organisaties. Bij het stemmen voor de Publieksprijs is er dan wel een beetje het risico van appels met peren vergelijken. Hoog tijd dus om daar wat aan te doen! Daarom is het dit jaar mogelijk om een aparte stem uit te brengen in de categorie Wildcard. Wie is volgens u de beste en zou er met deze felbegeerde award vandoor moeten gaan?

De categorie awards worden uitgereikt op 8 maart tijdens ons HRtop100 event.

Vanaf 28 februari t/m 6 maart was het mogelijk om uw stem uit te brengen, de stemweek is nu afgelopen. Op het HRtop100 event 2022 op 8 maart worden de winnaars bekend gemaakt in beide categorieën. 

Menu