Met trots presenteren wij onze sponsoren van dit jaar. Hier onder vertellen zij waarom zij zich verbinden aan de HRtop100.

Hoofdsponsor

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Categoriesponsoren

Organisaties worden uitgedaagd opnieuw de bestaande HR-systemen en -processen, organisatiestructuur en de manier waarop mensen en afdelingen optimaal op elkaar in kunnen spelen tegen het licht te houden. KPMG helpt met juiste inzichten, concrete acties en werkelijke oplossingen.

Organisaties beschikken over HR-systemen waarin een schat aan HR-informatie besloten ligt. PurpleHRM levert een krachtige HR Analytics oplossing waarmee organisaties grote en complexe hoeveelheden informatie uit deze systemen eenvoudig inzichtelijk kunnen maken. Zonder tussenkomst van Excel. Hiermee stellen we organisaties in staat om te kunnen sturen op basis van harde en actuele HR-cijfers en zo de positie van de HR-businesspartner verder te verstevigen. 

Effectory is dé toonaangevende oplossing voor medewerkersfeedback in Europa. Met ons platform kunnen HR- en managementafdelingen medewerkersfeedback verzamelen bij elke stap van de employee journey. Deze feedback wordt omgezet in people analytics, waarmee organisaties hun strategieën voor productiviteit, bevlogenheid en personeelsbehoud kunnen verbeteren.

rvdb_logo_vierkant

Rvdb is Founding Partner van de HRtop100. Deze HR dienstverlener maakt impact bij uiteenlopende organisaties door hun focus op detachering van HR potentials en talentontwikkeling van deze toekomstige HR leiders, People & Culture consultancy vraagstukken en recruitment van HR professionals. Zij zijn een Social Enterprise in wording en zijn groot voorstander van het bevorderen van menselijkheid binnen de volledige keten van betrokkenen in organisaties. Oftewel: Empowering Human Experiences!

Overige sponsoren

Younited®️ helpt je met het najagen van je ondernemersdroom. Dat doen we met ons platform waar we je verbinden aan opdrachten, het netwerk en de tools die zelfstandig ondernemen makkelijker maakt. Terwijl jij doet waar je goed in bent, regelen wij de rest. Dat noemen we samen zelfstandiger ondernemen.

Cornerstone logo

Cornerstone bereidt werknemers voor op de toekomst met zijn AI-gedreven talent experience platform. Dit toonaangevende platform is ontworpen om technologie, data en content te verenigen. Cornerstone helpt organisaties leer- en ontwikkelingservaring moderniseren, relevante content aanbieden op elk moment en talent- en carrièremobiliteit versnellen. Met Cornerstone wordt skills de universele taal van groei en succes binnen uw organisatie. Cornerstone bedient meer dan 7.000 klanten, met meer dan 125 miljoen gebruikers, en is beschikbaar in 180 landen en 50 talen.

HeadFirst Group is een toonaangevende, internationale HR tech dienstverlener en het grootste platform voor professionals in Nederland. De organisatie biedt een diversiteit aan HR-oplossingen, zoals Managed Service Providing, Recruitment Process Outsourcing, intermediaire dienstverlening (matchmaking, contracting) en HR-consultancy.

Logo School of Life

Bij The School of Life weten we wat de werkvloer van morgen nodig heeft. Een hogere intelligentie is niet wat we nodig hebben. Een hoger EQ is waar een bedrijf het verschil mee maakt. Een team met meer zelfinzicht en werknemersgeluk zorgt voor meer betrokkenheid en betere prestaties.

Een luxe? Integendeel. Professionals die weten waar hun kracht ligt zijn de basis van een florerend bedrijf. Bij The School of Life gebruiken we inzichten uit de filosofie, psychologie en organisatiewetenschappen om heldere programma’s te creëren voor organisaties.

Appical biedt een gebruiksvriendelijk platform dat nieuwe werknemers een betekenisvolle en indrukwekkende digitale onboardingervaring geeft. Ons onboardingplatform ondersteunt jouw nieuwe werknemers tijdens verschillende fasen, van preboarding en onboarding tot offboarding. Door een interactieve ervaring te creëren, zorgen we ervoor dat ze zich betrokken en zelfverzekerd voelen nog vóór hun eerste werkdag begint. Met meer dan 445.000 gebruikers op ons platform en 12 jaar ervaring hebben we veel ervaring in het begeleiden van klanten bij het creëren van een succesvol onboardingproces. De kennis en best practices die we in deze tijd hebben opgedaan, delen we graag met jou.

De HRtop100 biedt diverse advertentie- en sponsormogelijkheden. Denk aan het opnemen van uw bedrijfslogo in de bannerslider, het plaatsen van een advertentie, het plaatsen van content of het sponseren van het jaarlijkse HRtop100 event waar de winnaars worden uitgeroepen.

Heeft u interesse in adverteren op de HRtop100? Neem dan contact op met Emke Daniels van HRcommunity: edaniels@hrcommunity.nl. Zij bespreekt graag de mogelijkheden met u.