Met trots presenteren wij onze sponsoren van dit jaar. Hier onder vertellen zij waarom zij zich verbinden aan de HRtop100.

Hoofdsponsor

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Categoriesponsoren

Organisaties worden uitgedaagd opnieuw de bestaande HR-systemen en -processen, organisatiestructuur en de manier waarop mensen en afdelingen optimaal op elkaar in kunnen spelen tegen het licht te houden. KPMG helpt met juiste inzichten, concrete acties en werkelijke oplossingen.

Organisaties beschikken over HR-systemen waarin een schat aan HR-informatie besloten ligt. PurpleHRM levert een krachtige HR Analytics oplossing waarmee organisaties grote en complexe hoeveelheden informatie uit deze systemen eenvoudig inzichtelijk kunnen maken. Zonder tussenkomst van Excel. Hiermee stellen we organisaties in staat om te kunnen sturen op basis van harde en actuele HR-cijfers en zo de positie van de HR-businesspartner verder te verstevigen. 

Effectory is dé toonaangevende oplossing voor medewerkersfeedback in Europa. Met ons platform kunnen HR- en managementafdelingen medewerkersfeedback verzamelen bij elke stap van de employee journey. Deze feedback wordt omgezet in people analytics, waarmee organisaties hun strategieën voor productiviteit, bevlogenheid en personeelsbehoud kunnen verbeteren.

rvdb_logo_vierkant

Rvdb is Founding Partner van de HRtop100. Deze HR dienstverlener maakt impact bij uiteenlopende organisaties door hun focus op detachering van HR potentials en talentontwikkeling van deze toekomstige HR leiders, People & Culture consultancy vraagstukken en recruitment van HR professionals. Zij zijn een Social Enterprise in wording en zijn groot voorstander van het bevorderen van menselijkheid binnen de volledige keten van betrokkenen in organisaties. Oftewel: Empowering Human Experiences!

Younited Logo-02 zwart met tekst

Younited®️ helpt je met het najagen van je ondernemersdroom. Dat doen we met ons platform waar we je verbinden aan opdrachten, het netwerk en de tools die zelfstandig ondernemen makkelijker maakt. Terwijl jij doet waar je goed in bent, regelen wij de rest. Dat noemen we samen zelfstandiger ondernemen.

De HRtop100 biedt diverse advertentie- en sponsormogelijkheden. Denk aan het opnemen van uw bedrijfslogo in de bannerslider, het plaatsen van een advertentie, het plaatsen van content of het sponseren van het jaarlijkse HRtop100 event waar de winnaars worden uitgeroepen.

Heeft u interesse in adverteren op de HRtop100? Neem dan contact op met Emke Daniels van HRcommunity: edaniels@hrcommunity.nl. Zij bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Menu