Over HR top 100

De HRtop100 is een podium waarop eindverantwoordelijke HR Leiders (CHRO’s), zich laten zien. Wie is wie in de top van HR en wat is hun visie? Het doel is inspiratie en inzichten delen, om samen het vakgebied te innoveren. Door de beste visies en best practices te belonen met een HRtop100 award, vieren we niet alleen ons mooie vak maar zetten we HR ook in de spotlight. De HRtop100 is inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste awardshow voor HR-leiders en wordt geraadpleegd door bedrijven en media die zoeken naar opinie en kennis over HR. De HRtop100 is een initiatief van HRcommunity en Rvdb.

Wij zijn dit gezamenlijke initiatief gestart in 2013 om samen het vakgebied te innoveren. Werken kan slimmer, efficiënter, productiever en gelukkiger en de manier om dat te bereiken is via de mens. HR dus! Door best practises en visies te delen, worden vakgenoten geïnspireerd om ook aan de slag te gaan met de innovatie van het vakgebied. Door de beste visies en best practices te belonen met een HRtop100 award, vieren we niet alleen ons mooie vak maar zetten we HR ook in de spotlight. De HRtop100 is inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste awardshow voor HR-leiders en wordt geraadpleegd door bedrijven en media die zoeken naar opinie en kennis over HR.

Dit jaar beloofd een extra speciale editie te zijn, wij vieren namelijk ons 10 jarig jubileum! Dat wilt u niet missen.

Interviews

Het hele jaar door interviewen wij eindverantwoordelijke HR-leiders over hun visie op het vak. Deze podcasts delen we via de website en vind je onder interviews. Na de opnames kan er gestemd worden op de favorieten.

Publieksprijs

Eens per jaar stemmen vakgenoten via de site op de podcast die zij het afgelopen jaar het meest inspirerend vonden. Op het HRtop100 event wordt bekend gemaakt wie wint en wordt de felbegeerde award uitgereikt.

Vakjuryprijs

Op het HRtop100 event wordt ook bekend gemaakt welke HR-leider zich een jaar lang de winnaar van de vakjuryprijs mag noemen. Winnen doet u door een inzending te doen voor nominatie en gesprekken te voeren met de vakjury.

Categorieprijzen

De categorie is een groep HR-directeuren die op thema geselecteerd zijn en een groep genomineerden vormen. Zij gaan samen de strijd aan om de categorieprijzen te winnen op het HRtop100 event.

Menu