Procedure Vakjuryprijs

Wat houdt de Vakjuryprijs precies in? 

De vakjury award gaat jaarlijks naar de HR-leider die volgens de vakjury het beste scoort op de volgende drie criteria: visie, balans en executie. De vakjury bestaat uit de winnaar van vorig jaar en een aantal CEO’s. De leider die deze award wint kan rekenen op een jaar lang veel aandacht, pers en aanvragen om te spreken op congressen en events. Een prachtig podium om zichzelf, haar/zijn organisatie en ons mooie vakgebied in het zonnetje te zetten!

Hoe kunt u zich aanmelden? 

Wilt u meedoen met de Vakjuryprijs? Hieronder leest u hoe u hiervoor in aanmerking komt. Doet u mee? 

Procedure

Voorselectie

Wilt u meedoen met de Vakjuryprijs? Dan heeft u tussen 1 december 2021 en 18 februari 2022 de kans om uw inzending te sturen naar Emke Daniëls, redactie@hrtop100.nl.  

Laat ons in deze inzending weten waarom ú het verdient om een finalist te worden voor de HRtop100 awards 2022. Heeft u een HR-project waar u trots op bent? Een inspirerende visie op het HR-vak? Laat het ons weten. Dat mag door middel van:

  • Een schriftelijke motivatie (max. 500 woorden)
  • Een filmpje (max. 1 minuut)
  • Of een ander creatief medium, zoals bijvoorbeeld het maken van een (team)foto

Uiteraard kunt u uw inzending zelf verzorgen, maar uit ervaring blijkt dat het ook juist heel leuk is om de motivatie door uw team te laten maken. 

De deadlines op een rij

    • U heeft tot en met 18 februari 2022 om in te zenden waarom u de prijs moet winnen. Stuur uw motivatie naar redactie@hrtop100.nl.  
    • In de week van 21 februari 2022, weet u of u bij de finalisten hoort. 
    • Op 8 maart 2022 worden op het HRtop100 event de gesprekken gevoerd met zes finalisten. Aan het einde van de avond maakt de jury bekend wie de award van 2022 wint.
Menu