Sfeerimpressie ’20/’21

Op 18 maart 2021 vond het HRtop100 event weer plaats! Bekijk het sfeerverslag en zie wie de Publieksprijs en de Vakjuryprijs wisten te bemachtigen.
Hoewel net even anders, was ook dit jaar het HRtop100 event een groot – online – feest! Het was een drie uur durend programma gevuld met geweldige keynotes Jan Reinder, illusionist, mentalist en creatief denker, Dirk Stroes en Bert Iedema van EY, een bingo, HR-quiz, netwerken in de breakout rooms en natuurlijk de prijsuitreikingen. Dit jaar verraste wij de winnaars thuis en overhandigde, op afstand, de felbegeerde Vakjuryprijs en Publieksprijs. Wie hebben deze eervolle titels in de wacht weten te slepen?

Runner-up & winnaar Publieksprijs

Elke HR-directeur weet: een netwerk hebben is belangrijk, maar die ook weten te mobiliseren is misschien wel nóg belangrijker. Dat doe je tenslotte ook dagelijks op je werk. Welk inspirerend verhaal sprak de HR-community het meeste aan? De winnaars zijn geworden:

Winnaar Publieksprijs 2020 - Elly Ploumen
Runner-up Publieksprijs 2020 - Caroline Tervoort

Runner-up & winnaar Vakjuryprijs

In de weken voorafgaand aan het event, ging de strijd ook nog even door voor de Vakjuryprijs. Hiervoor konden HR-leiders worden genomineerd waarna de zes finalisten in gesprek zijn gegaan met de vakjury bestaande uit Ad van Beek, Floor Rink en Ineke Kooistra.

Motivatie van de jury: “Energie en enthousiasme spat er vanaf, ondanks dat haar bedrijf enorm is geraakt door de coronacrisis. Ze is ‘echt’, ze gaat voor het bedrijf, heeft een voorbeeldfunctie qua openheid, positiviteit en vertrouwen. Transparantie, eerlijk en vasthoudend. Zij zit echt in de cockpit van het bedrijf. Heeft een proactieve rol, zit aan het stuur in het MT. Heeft heel snel geschakeld en doorgepakt, om vanuit een kleinere organisatie versterkt en positief terug te komen.”

Winnaar Vakjuryprijs 2020 - Marlise Mahieu
Runner-upVakjuryprijs 2020 - Britt Breure

HR-Radio

Tijdens het HRtop100-event gingen HR-directeuren en wetenschappers in gesprek met Glenn van der Burg over trending topics op het gebied van HR. Benieuwd naar deze gesprekken?

HRtop100_HR-Radio

Aftermovie

In de aftermovie kunt u het evenement nog eens herbeleven en nemen wij u in vogelvlucht mee door de middag.

Magazine

Ook dit jaar hebben wij een magazine gemaakt over ons HRtop100 event. Bekijk deze hieronder.

Magazine-HRtop100-2020-2021-cover2

Beeldverslag

We feliciteren nogmaals alle winnaars van deze HRtop100 editie! En natuurlijk ook dank aan alle deelnemers en aanwezigen. Dankzij jullie werd het een bijzondere, inspirerende en, zelfs op afstand, gezellige avond!

Menu