Sfeerimpressie 2022

De HRtop100 2022 was een succes! Op 8 maart vond dit jaarlijkse event, plaats. ‘Als vanouds’ gebeurde dit weer eens live op locatie, namelijk in het gloednieuwe pand van AFAS in Leusden. Naast de gebruikelijke Vakjuryprijs en Publieksprijs werden er dit jaar ook prijzen uitgereikt voor de meest innovatieve HR-directeur in de categorie Wildcard en werd er een speciale prijs uitgereikt in het kader van toekomstig leiderschap: de Future of Work award.

Na een maandenlange campagne zijn de winnaars van dit jaar dan eindelijk bekend! De vakjury was er unaniem over eens dat de Vakjuryprijs van dit jaar moest gaan naar Kees de Rijke van de Koninklijke Landmacht. De HR directeur die beloond werd met de meeste publieksstemmen en daarmee de Publieksprijs was wederom Kees de Rijke! Overduidelijk een HR directeur met een goed verhaal.

In de categorieën Future of Work en Wildcard gingen de prijzen uit naar respectievelijk Tjahny Bercx van LeasePlan en Lianne Kappert van Too Good To Go, die met hun innovatieve visies de meeste stemmen binnen wisten te slepen.

Bekijk de aftermovie

Het HRtop100 magazine is uit!

HRtop100 magazine - cover

Beeldverslag

HR-radio

Tijdens het HRtop100-event gingen HR-directeuren en wetenschappers in gesprek met Glenn van der Burg over trending topics op het gebied van HR. Benieuwd naar deze gesprekken?

HRtop100_2022_sfeerverslag

Winnaar & runner-up Publieksprijs

Elke HR-directeur weet: een netwerk hebben is belangrijk, maar die ook weten te mobiliseren is misschien wel nóg belangrijker. Dat doe je tenslotte ook dagelijks op je werk. Welk inspirerend verhaal sprak de HR-community het meeste aan? De winnaars zijn geworden:

Publieksprijs - winnaar - Kees de Rijke
Publieksprijs - Runner-up - Danielle van Alewijn

Winnaar & runner-up Vakjuryprijs

In de weken voorafgaand aan het event, ging de strijd ook nog even door voor de Vakjuryprijs. Hiervoor konden HR-leiders worden genomineerd waarna de zes finalisten in gesprek zijn gegaan met de vakjury bestaande uit Corine Duchenne, Marlise Mahieu, Albert van Wijk en Erik-Jan Mares.

“Kees heeft iets neergezet wat bijna onmogelijk is gezien de context waarin hij opereert. Ik zie dit haast als een heldendaad” – Vakjury

Vakjuryprijs - winnaar - Kees de Rijke

“Ze heeft gevoel voor de business en beschikt tegelijkertijd over een finesse met betrekking tot het eigen vakgebied.” – Vakjury

HRtop100 - Vakjuryprijs - runner-up -Anja de Bree - Royal FloraHolland

Winnaar & runner-up Future of Work award

Future of Work is een thema dat in al onze podcasts terugkomt. Maar wat valt hier nu precies onder? En welke HR-directeur heeft een duidelijke visie op dit thema en mooie best practices voor collega’s om hun voordeel mee te doen? Samen met Vlerick Business School hebben wij drie subthema’s benoemd die volgens ons het meest van belang zijn als we het hebben over de Future of Work:

  1. Future skills
  2. Future workplace
  3. Future workforce

Samen met een professor van Vlerick Business School zijn wij in een speciale podcast reeks met zes genomineerden in gesprek gegaan over deze drie subthema’s. Het was aan de luisteraar om vervolgens via een stem te bepalen welke HR-leider de Future of Work award moest winnen.

Future of Work - Winnaar - Tjahny Bercx
Future of Work - Runner up - Michiel van Meer

Winnaar & runner-up Wildcard award

Zoals u misschien wel weet spreken wij voor de HRtop100 overwegend HR-directeuren die eindverantwoordelijke zijn bij grotere organisaties met gevestigde namen. Maar omdat deze organisaties vaak in een vergelijkbare fase van ontwikkeling zitten vinden wij het leuk om ieder jaar ook een aantal HR directeuren te spreken van  jonge, innovatieve organisaties. Bij het stemmen voor de Publieksprijs is er dan wel een beetje het risico van appels met peren vergelijken. Hoog tijd dus om daar wat aan te doen! Daarom was het dit jaar mogelijk om een aparte stem uit te brengen in de categorie Wildcard. Wie was volgens de luisteraar de beste en zou er met deze felbegeerde award vandoor moeten gaan?

Wildcard - Winnaar - Lianne Kappert
Wildcard - Runner-up - Danielle van Alewijn

Top 10 Publieksprijs

We feliciteren nogmaals alle winnaars van deze HRtop100 editie! En natuurlijk ook dank aan alle deelnemers en aanwezigen. Dankzij jullie werd het een bijzondere, inspirerende en, zelfs op afstand, gezellige avond!

Menu