De winnaars van het HRtop100 event 2023 zijn bekend!

De HRtop100 2023

Op 23 maart vond de HRtop100 2023 plaats. Het was ons 10-jarig jubileum en dus extra feest! Na al die jaren kunnen wij met trots zeggen dat de prijzen die te winnen vallen het meest gewild zijn van alle prijzen die HR-directeuren in Nederland kunnen winnen.

Het was een waar spektakel, met onder andere illusionist Nigel Otermans, keynote spreker Carola Wijdoogen van number 5 foundation, verschillende boeiende sprekers en entertainment van De Speld als programmaonderdelen.

Deze middag, gehost door Microsoft, sloot af met prijsuitreikingen en een gezellige borrel.

De winnaars

Na een maandenlange campagne zijn de winnaars van dit jaar dan eindelijk bekend! Zojuist kondigde de vakjury aan dat Sophie Geerts-Jaspers (Lidl) de winnaar is van de Vakjuryprijs. De runner-up van de Vakjuryprijs is Meike Salvadó (Van Oord).

De Publieksprijs ging dit jaar naar Willemijn van der Deijl (Mazars), die met haar interessante visie de meeste stemmen wist binnen te slepen.

De Categorieprijs voor de categorie Sustainability ging naar Heleen Cocu-Wassink (Alliander), de prijs voor de categorie Diversity & Inclusion ging naar Gemmie Hermens (ISS Nederland) en de prijs voor de categorie People Development ging naar Mariken Radstaat (iHUB).

Vorig bericht
HR-directeur Jolanda Sappelli valt dubbel in de prijzen bij de HRtop100
Volgend bericht
De tussenstand van de HRtop100 2024 is bekend!