HRtop100 2023

Het HRtop100 event vindt plaats op 23 maart 2023 bij Microsoft!

Lees hieronder meer over deze 10-jarige jubileum editie.

Meld u nu aan!

Aanmelden is niet meer mogelijk! Het event is helemaal vol.

Programma

Dit jaar zal het HRtop100 event live plaatsvinden van 16.00 tot 21.15 uur.

Programma

Tijd: 16.00 – 21.15 (inloop vanaf 15.30)

Locatie

HRtop100 2023 zal live plaatsvinden bij Microsoft.

Locatie

Technologie en menselijk welzijn staan centraal in het nieuwe kantoor ontwerp van Microsoft. Dit is samengebracht via een aanpak die zowel betekenisvol als intuïtief is, in een natuurlijke, zachte en zeer diverse context die de identiteit en legacy van Microsoft, onze mensen, partners en klanten uitstraalt. Kortom, een prachtige locatie om het tienjarig jubileum van de HRtop100 te organiseren!

Adres:

Evert van de Beekstraat 354

1118 CZ

Schiphol

Spreker

Carola Wijdoogen, number 5 Foundation

Spreker

Carola is mededirecteur bij number 5 Foundation, waar zij – o.a. in de Game Changer Academy – met een mensgerichte systemische waardengedreven aanpak organisaties en professionals ondersteunt bij transities naar duurzame inclusieve bedrijfsvoering. Zo geeft ze hierover ook les op verschillende andere universiteiten en hoge scholen. Voor haar werk als eerste directeur Duurzaamheid bij NS ontving zij diverse onderscheidingen zoals MVO-manager van het jaar in 2014.  In 2019 richtte zij de Stichting Sustainability University op met als doel duurzaamheidsprofessionals als “gamechangers” te empoweren. Met hetzelfde doel schreef zij de boeken ‘MVO doe je Zo’ (2016) en “7 Rollen voor duurzaam succes” (2021).

Carola studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode en Internationale Betrekkingen aan de Johns’ Hopkins University in Washington DC.

Dagvoorzitter

Eva Helmond is dit jaar onze dagvoorzitter.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter en spreker heeft Eva Helmond een brede achtergrond. Ze is een alleskunner en werkte o.a. als radio-dj, deed toekomstonderzoek naar 2050, technologie(filosofie) en duurzaamheid. Ze legt snel kruisverbanden, bewaakt de missie van je event en neemt het publiek op plezierige wijze mee. Eva brengt gegarandeerd energie en inhoud.

Amusement

We nemen ons vak erg serieus natuurlijk, maar gelukkig valt er ook nog wat te lachen! Daar zorgt de Speld dit jaar voor.

Amusement

Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Met De Speld LIVE komt een ontregelende sensatie naar de HRtop100. We ontvangen berichten uit de buitenwereld, bespreken de laatste ontwikkelingen binnen HR en zorgen voor een onvergetelijke jubileum editie die je niet snel zult vergeten! Voor de HRtop100 speelt De Speld LIVE met Nathan de Groot en Vera van Zelm.

Vakjury

Vakjury

De jury zal tijdens deze editie bepalen wie de winnaar zal zijn van de HRtop100 Vakjuryprijs 2023! Wie er in de jury zit? U ziet het hier.

Benieuwd wat je kan verwachten?

Sfeerimpressie

Bekijk hier het sfeerverslag van vorig jaar!