HRtop100 2023

Het HRtop100 event vindt plaats op 23 maart 2023 bij Microsoft! Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Benieuwd naar wat u ongeveer kunt verwachten? Bekijk hiernaast de aftermovie en het sfeerverslag van HRtop100 2022.

Sfeerimpressie

Bekijk hier het sfeerverslag van vorig jaar!

Programma

Dit jaar zal het HRtop100 event live plaatsvinden van 16.00 tot 21.15 uur.

Programma

Het belooft een feestelijke middag en avond te worden inclusief een drie-gangen diner, champagne, een inhoudelijk sterk programma, netwerkelementen, en natuurlijk de award uitreikingen. Nadere informatie volgt nog.

Locatie

HRtop100 2023 zal live plaatsvinden bij Microsoft.

Locatie

Microsoft

Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol

Vakjury

Vakjury

De jury zal tijdens deze editie bepalen wie de winnaar zal zijn van de HRtop100 Vakjuryprijs 2023! Wie er in de jury zit? U ziet het hier.

Dagvoorzitter

Arjen Banach is dit jaar onze dagvoorzitter.

Dagvoorzitter

Arjen Banach is veelgevraagd spreker op het gebied van verandering en innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. In november 2019 verscheen zijn boek ‘Organisatievibe’ over het creëren van een toekomstgerichte en inspirerende organisatiecultuur. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland.

Netwerken

Netwerken

We zullen in een interactief deel op een ludieke manier kennis met elkaar maken.

Sponsoren

Sponsoren

Ook dit jaar zijn wij weer heel blij met onze sponsoren van het event. Dit jaar is onze hoofdsponsor Microsoft. Het event wordt georganiseerd door HRcommunity en Rvdb.

Aanmelden

Meld u nu aan.

Meld u nu aan!

Aanmelden van uzelf en uw drie teamleden kan via dit formulier. Dit event is exclusief voor genomineerde HR-leiders voor de HRtop100 awards van 2023. Als u niet genomineerd bent en wel graag wil deelnemen, dan kunt u contact opnemen met Emke Daniëls: edaniels@hrcommunity.nl.

Menu