HRtop100 2024

Dit jaar vindt het HRtop100 event plaats op 28 maart 2024 tussen 15:30 en 21:15 uur. We zijn te gast bij AFAS, waar we een middag- en avondvullend programma verzorgen vol leuke keynotes, een heerlijk 3-gangen diner en uiteraard als kers op de taart de uitreiking van de prijzen van 2024!

Houd de site in de gaten voor het programma en de sprekers. Deze zullen we gedurende het jaar bekend maken.

Meld u nu aan!

Het event is gratis en exclusief voor genomineerde HR directeuren/ CHRO’s en hun team. Voldoet u aan die criteria? Meld u aan via dit formulier.

Programma

Dit jaar zal het HRtop100 event live plaatsvinden van 15:30 tot 21.05 uur.

Programma

Het programma loopt dit jaar van 15:30 tot 21:15.

Locatie

HRtop100 2023 zal live plaatsvinden bij AFAS Software.

Locatie

Dit jaar vindt de HRtop100 plaats bij AFAS Software! We zijn enorm blij dat zij ons willen hosten in hun mooie hoofdkantoor. Het beloofd een spetterende avond te worden.

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede. De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Adres:

Inspiratielaan 1, 3833 AV, Leusden

HR verslaggever

Roel Maalderink, televisiemaker, presentator en mediajurist

HR verslaggever

Roel Maalderink (Utrecht, 1991) is (online) televisiemaker, presentator en mediajurist. Hij presenteert het media-satirische programma Plakshot bij de VPRO.

Roel Maalderink is voor ons de archieven ingedoken en bespreekt aan de hand van zijn video’s de belangrijkste thema in HR van dit jaar. Én hij doet (live)verslag op locatie van de HRtop100.

Vakjury

Vakjury

De jury zal tijdens deze editie bepalen wie de winnaar zal zijn van de HRtop100 Vakjuryprijs 2024! Wie er in de jury zit? U ziet het hier.

Dagvoorzitter

Robert Daverschot is dit jaar onze dagvoorzitter.

Dagvoorzitter

Robert Daverschot is werkzaam als zelfstandig dagvoorzitter en speaker coach en is tevens als programmamaker verbonden aan eventbureau Obsession.

Robert heeft een achtergrond in de event- en hospitality branche en was onder andere werkzaam als hotel manager voor citizenM. Als generalist modereert hij bijeenkomsten over uiteenlopende thema’s, maar hij is een veelgevraagd dagvoorzitter voor events en medewerkersbijeenkomsten waar cultuur en sustainable HR centraal staan. Een van zijn favoriete werkvormen tijdens medewerkersevents, is “over de streep”: “bijzonder hoe vaak dit zo waardevol uitpakt!”.

Eerder hostte Robert al het HR Festival 2023 en recent faciliteerde hij medewerkersbijeenkomsten voor o.a. Politie, Achmea, Gemeente Amsterdam en Marktplaats.nl. Meer informatie over Robert zijn werk en achtergrond vind je op: www.robertdaverschot.nl.

Benieuwd wat je kan verwachten?

Sfeerimpressie

Bekijk hier het sfeerverslag van vorig jaar!