HRtop100 2022

Het HRtop100 event vindt plaats op 8 maart 2022! Op deze pagina vindt u alle praktische informatie rondom het event. Deze wordt continu aangevuld.

Programma

Dit jaar zal het HRtop100 event live plaatsvinden van 16.00 tot 21.15 uur.

Programma

Draaiboek-programma-6

Locatie

HRtop100 2022 zal live plaatsvinden bij Afas Software.

Locatie

Afas Software
Inspiratielaan 1, 3833 AV, Leusden

Sfeerimpressie

Bekijk hier het sfeerverslag van vorig jaar!

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Arjen Banach is veelgevraagd spreker op het gebied van verandering en innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. In november 2019 verscheen zijn boek ‘Organisatievibe’ over het creëren van een toekomstgerichte en inspirerende organisatiecultuur. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland.

Arjan Postma

Arjan Postma

Arjan is een geboren verhalenverteller en wordt vergezeld door zijn hondje Skipper. Hij weet heel mooi de vertaling te leggen tussen het dierenrijk en organisaties. Want daar kunnen we verbluffend veel van leren. Van het verhaal van de gekke mier, tot het leiderschap in wolven troepen. het dierenrijk houdt ons een spiegel voor en geeft ons inspiratie om met een frisse blik te kijken naar verschillende HR thema’s als diversiteit, meerdere generaties op de werkvloer of leiderschap.

De Speld

De Speld

Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Met De Speld LIVE komt een ontregelende sensatie naar de HRtop100. We ontvangen berichten uit de buitenwereld, bespreken de laatste ontwikkelingen binnen HR en reiken de meest prestigieuze award van de avond uit: de Gouden Tapir! Voor de HRtop100 speelt De Speld LIVE met Roel Maalderink en Imke Smit.

Vakjury

Vakjury

De jury zal tijdens deze editie bepalen wie de winnaar zal zijn van de HRtop100 Vakjuryprijs 2022! Wie er in de jury zit? U ziet het hier.

Netwerken

Netwerken

We zullen in een interactief deel op een ludieke manier kennis met elkaar maken.

Sponsoren

Sponsoren

Ook dit jaar zijn wij weer heel blij met onze sponsoren van het event. Dit jaar is onze hoofdsponsor Afas Software. Daarnaast is ook Effectory onderdeel van het event en sponsort Vlerick Business School de categorie ‘Future of Work’. Het event wordt georganiseerd door HRcommunity en Rvdb.

Aanmelden

Meld je nu aan

Meld u nu aan!

Aanmelden van uzelf en uw drie teamleden kan via dit formulier. Dit event is exclusief voor genomineerde HR-leiders voor de HRtop100 awards van 2022. Als u niet genomineerd bent en wel graag wil deelnemen, dan kunt u contact opnemen met Emke Daniëls: edaniels@hrcommunity.nl.