Carola Boer

Director People & Organization Development bij bol.com

Bekijk hier de inzending van Carola Boer voor de Categorieprijs People Development:

Wie bent u?

Carola Boer, Director People& Organisation Development bij bol.com. En verder ook: getrouwd met Christiaan, trotse moeder van Julia en Emma, dol op reizen, hardlopen, skiën en golf. Ik heb een loopbaan in marketing leadership rollen achter de rug bij o.a. Unilever, Douwe Egberts en FrieslandCampina, voordat ik de overstap maakte naar HR vanuit mijn passie voor het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Mijn motto: “You first build people, and then people will build the business.”

Wat heb je met het thema People Development

Nou, heel veel dus. Mensen en hun gedrag hebben mij altijd al mateloos geboeid. Ik vind het enorm interessant om te kijken hoe je het beste dat in mensen en in teams zit, zo goed mogelijk naar boven kunt halen. Dat is wat mij persoonlijk drijft.
Ik geloof in de kracht van mensen, zij maken immers de groei van je organisatie mogelijk. Maar People Development is niet alleen belangrijk voor het realiseren van de strategie en betere resultaten. Ik geloof ook dat het werkplezier en de engagement toenemen als mensen zich uitgedaagd voelen en zich continu kunnen ontwikkelen. Daarmee is People Development zowel voor de organisatie, voor het aantrekken en behoud van talent, als voor individuele medewerkers van cruciaal belang. Het is net zo essentieel als elk ander hulpmiddel dat een bedrijf heeft om zijn strategie te realiseren en een voorwaarde voor duurzaam succes.

En wat is er nu mooier dan je in te kunnen zetten voor de groei, werkplezier en succes van je collega’s, op elk niveau?

Menu