Shemara van den Heuvel

Global SVP HR bij Media Monks

“Zorg dat je in balans bent met jezelf dan ben je ook beter in je werk“ Een quote uit het gesprek dat wij hebben gehad met Shemara van den Heuvel, SVP Global HR bij Media.Monks. Meer horen? Luister de podcast, opgenomen op 22 november 2022, hier.

Deze podcast op Spotify luisteren? Klik hier voor de hele playlist.

Wie bent u, waar werkt u en welke (HR) thema’s hebben uw interesse en waarom?

Ik ben Shemara van den Heuvel en al meer dan twintig jaar met heel veel plezier werkzaam in het HR vak. Sinds oktober 2021 ben ik begonnen bij Media.Monks als HR verantwoordelijke EMEA, en sinds november 2022 ben ik Global SVP HR .

Ik ben moeder van Mette en Hidde, echtgenote van Lennart en ik geniet enorm van mijn gezinsleven als ik niet werk. Je kan mij niet blijer maken dan het potje hockey kijken op zaterdag bij een van de kinderen. Ik hou van zoveel mogelijk sporten en probeer zo gezond mogelijk te leven – ik streef altijd naar de perfecte balans tussen werk en ontspanning.

Media.Monks zorgt al sinds 2001 voor een revolutie in de media- en technologie-industrie. In 2018 nam S4 Media.Monks als eerste bedrijf over en in 2021 integreerden MightyHive en Media.Monks en vormden alle het nieuwe digitale merk Media.Monks. Onze diensten omvatten digital first, datagestuurde digitale media en geavanceerde technologie in meer dan 32 landen met 9100 werknemers.

De kracht van HR is zinvolle verbindingen te creëren, samenwerking te bevorderen en zakelijk succes te stimuleren. Ik geloof ook dat je zoveel mogelijk gebruik maken van innovatie, om relevant te blijven in een snel veranderende wereld.