HRtop100 - Karlijn Hendriks-Zeulen - hunkemoller

Karlijn Hendriks-Zuelen

Global HR Director bij Hunkemöller

Karlijn Hendriks-Zuelen is Global HR Director bij Hunkemöller. Wat wij op 10 december 2021 met haar bespraken? U hoort het in de podcast!

Deze podcast op Spotify luisteren? Klik hier voor de hele playlist.

Wie bent u? 

Mijn naam is Karlijn Hendriks-Zuelen en ik ben woon in Huizen, met mijn man, 4 kinderen en hond Gijs. In mijn loopbaan tot Global HR Director heb ik binnen verschillende organisaties gewerkt in HR functies en momenteel werk ik 6 jaar bij Hunkemöller. Genieten met familie, vrienden en het maken van tripjes met hen zijn mijn favoriete bezigheden.

Waar werkt u?

Ik werk als Global HR Director bij Hunkemöller. Met een fantastisch Global HR team bouwen wij continue aan onze HR visie “Create Brand Ambassadors for life!” Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland. Hunkemöller’s kernwaarden zijn: Sexy, Fun, In Touch, Passionate, Inspiring and Inclusive.

Meer informatie over Hunkemöller is hier te vinden: https://www.hkmi.com/ of Home | Werken bij Hunkemöller (hunkemoller.nl)

Welke (HR) thema’s hebben uw interesse en waarom? 

Vanuit HR zorgen wij ervoor dat medewerkers een fantastische ervaring hebben gedurende de tijd dat ze bij ons werken. Tech savvy recruitment en onboarding en veel talent- en ontwikkelingsprogramma’s realiseren wij ‘a great place to work’.

Recruitment
binnen Hunkemöller hebben wij lokale in-house recruitment teams die de laatste recruitment trends in de arbeidsmarkt in de gaten houden, de recruitmentactiviteiten uitvoeren en dit combineren met de laatste recruitment technologieën. Zoals solliciteren via video’s, chatbots en direct online je sollicitatie afspraak maken!

Learning & Development

Wij hebben de Hunkemöller Academy geïntroduceerd waar learning modules worden aangeboden voor al onze medewerkers. Deze trainingen hebben wij zelf ontwikkelt en zijn dus heel specifiek voor Hunkemöller. Het resultaat hiervan is dat medewerkers succesvol en zelfverzekerd zijn in het uitvoeren van hun functie, dat levert de beste store performance op!

Diversity & Inclusion

Één van onze kernwaarden is inclusive. Wij streven ernaar om een inclusieve cultuur te creëren waar medewerkers het gevoel hebben dat zij hier thuis horen. Nemen we beslissingen op basis van de juiste redenen en hoe zorg je ervoor dat we vooroordelen uitsluiten. Een groot maatschappelijk belang waarvoor we ons bij Hunkemöller ook verantwoordelijk voelen. Daarom hebben we een D&I expert aangenomen!

In Touch with employees

één van onze kernwaarden is In Touch. Binnen Hunkemöller vinden wij het heel belangrijk om 24/7 in touch te zijn met onze medewerkers wereldwijd en vooral tijdens de pandemie lag hier wederom een grote focus op. Wij hebben een In Touch App voor al onze wereldwijde medewerkers waar wij constant nieuwe content op delen en medewerkers op de hoogte houden. Ook kunnen medewerkers in deze app 24/7 chatten met onze HR afdeling en hebben zij toegang tot onze Academy.

HRtop100_podcasts_2019_Floor_Rink

Floor Rink

Hoogleraar Organisatiegedrag bij Rijksuniversiteit Groningen