Lianne Kappert

Lianne Kappert

Head of People and Culture bij Too Good to Go

Lianne Kappert is Head of People and Culture bij Too Good To Go. Wat wij op 6 oktober 2021 met haar bespraken? U hoort het in de podcast!

Deze podcast op Spotify luisteren? Klik hier voor de hele playlist.

Wie bent u?

Lianne Kappert (34), momenteel werkzaam als Head of People & Culture bij Too Good To Go. Als onderdeel van het Nederlandse Management Team ben ik samen met mijn HR-team verantwoordelijk voor de gehele HR strategie en employee journey: van recruitment en arbeidsvoorwaarden tot learning & development en leiderschapsontwikkeling. Hiervoor heb ik onder meer ervaring opgedaan in brede HR leiderschapsrollen bij Vandebron, Philips en Essent.

Waar werkt u?

Too Good To Go is een social impact organisatie die zich inzet voor een wereld zonder voedselverspilling. Als gecertificeerde B Corp zijn we actief in 17 landen en hebben we wereldwijd al meer dan 110 miljoen maaltijden van de prullenbak gered met onze app. Maar we doen meer: met educatieve tools, nieuwe zakelijke oplossingen en pogingen om de wetgeving te veranderen is het onze missie om iedereen te inspireren en in staat te stellen om actie te ondernemen tegen voedselverspilling. In Nederland hebben we momenteel 80 medewerkers, wereldwijd zijn we met 1350 en hebben we al meer dan 50 miljoen enthousiaste app gebruikers.

Welke (HR) thema’s hebben uw interesse en waarom? 

Onderwerpen die mijn interesse hebben, en waar ik me ook mee bezighoudt in global projecten binnen Too Good To Go, zijn het implementeren van een feedback en performance cultuur, leiderschapsontwikkeling, verandermanagement, team coaching, een uitmuntende employee experience, operational efficiëntie en innovatieve manieren van (remote) doelgericht samenwerken.