HRtop100 - Frank Simons - Allseas

Frank Simons

Head of Human Resources bij Allseas

Frank Simons is Head of Human Resources bij Allseas. Wat wij op 13 december 2021 met hem bespraken? U hoort het hier in de podcast!

Deze podcast op Spotify luisteren? Klik hier voor de hele playlist.

Wie bent u? 

Mijn naam is Frank Simons en ik ben sinds 1 januari 2021 eindverantwoordelijk voor het HR beleid binnen Allseas. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het werkveld van Human Resources. Deze ervaring heb ik opgedaan binnen zowel profit als non-profit organisaties bij werkgevers als oa Fugro/IBM/ Burger King en de laatste 12 jaar van mijn carrière bij Technip.

Bij deze laatste werkgever ben ik samen met mijn gezin het avontuur aangegaan door naar het buitenland te gaan. Gedurende een periode van 12 jaar ben ik werkzaam geweest als VP HR in Parijs, Aberdeen, Houston en wederom Parijs wat ik als een geweldig mooie ervaring en avontuur heb ervaren. Niet alleen vanuit een professionele echter ook vanuit een persoonlijke ervaring kijk ik samen met mijn gezin terug op een mooie tijd die ons als gezin veel heeft gebracht.

Waar werkt u? 

Sinds een jaar bij Allseas. Een mooie Nederlandse organisatie die wereldwijd actief is.

Welke (HR) thema’s hebben uw interesse en waarom? 

Thema’s die mijn bijzondere aandacht en interesse genieten zijn Talent Acquisition en de Ontwikkeling van medewerkers, leiderschap en daarmee de organisatie.