HRtop100 - Marij van Onzenoort - Organon

Marij van Onzenoort

Global Commercial HR Lead bij Organon

Marij van Onzenoort is Global Commercial HR Lead bij Organon. Wat wij op 25 november 2021 met haar bespraken? U hoort het in de podcast!

Deze podcast op Spotify luisteren? Klik hier voor de hele playlist.

Wie bent u? 

Marij van Onzenoort, Global Commercial HR Lead

Waar werkt u?

Organon, dit is een wereldwijd gezondheidsbedrijf en ontstaan vanuit een spin-off van Merck & Co., Inc. (MSD buiten de VS en Canada) met de missie om medicijnen en oplossingen te leveren die impact hebben op een gezonder leven. We bouwen voort op onze sterke basis van meer dan 60 geneesmiddelen en andere producten binnen een reeks therapeutische gebieden, waaronder reproductieve gezondheid, hartaandoeningen, dermatologie, allergieën en astma.

We maken deze belangrijke behandelingen beschikbaar over de hele wereld, met een internationale organisatie die mensen in meer dan 140 landen bedient. Wij geloven dat de diversiteit van ons bedrijf een duurzame motor van groei biedt. Zodat we kunnen blijven investeren en vooruitgang kunnen boeken in nieuwe geneesmiddelen en behandelingen voor vrouwen die zo dringend nodig zijn. We are here for her health.

Welke (HR) thema’s hebben uw interesse en waarom? 

Als ik iets moet kiezen dan hebben leiderschap en het toepassen van de culturele waarden in je bedrijfsprocessen en -activiteiten mijn interesse. Maar de keuze is moeilijk, want juist de breedte en de samenhang van alle HR thema’s maakt dit vak zo interessant.