Miranda van Putten

HR Directeur bij Sogeti

Miranda van Putten was tot 1 maart 2023 werkzaam als HR Directeur bij Sogeti. Miranda vertelt onder andere over thema’s zoals de krapte op de arbeidsmarkt, hybride werken, digitalisering en de inflatie. Benieuwd naar wat zij nog meer vertelde toen deze podcast op 7 september 2022 werd opgenomen? U hoort het hier in de podcast.

Deze podcast op Spotify luisteren? Klik hier voor de hele playlist.

Wie bent u?

Ik ben Miranda van Putten. Ik woon met veel plezier in Rotterdam en ben getrouwd met Eric. Samen hebben wij twee dochters. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Dat doe ik door lekker te eten, te wandelen, musea of theater te bezoeken en ik ga graag op reis. Ik ben actief lid van Quota Rotterdam; Een serviceclub van en voor maatschappelijk betrokken vrouwen. We zetten ons netwerk, kennis en kunde al 20 jaar belangeloos in voor de Rotterdamse samenleving.

Waar werkt u?

Na mijn studie sociale- en organisatiepsychologie aan de Universiteit van Utrecht ben ik in het HR-vak gestapt en heb ik diverse HR-functies vervuld. Ik ben van 2011 tot en met 2016 als zelfstandig ondernemer actief geweest vanuit mijn eigen HR-adviesbureau en heb diverse grootzakelijke bedrijven mogen adviseren. De periode voordat ik bij Sogeti startte was ik HR-verantwoordelijke bij FOX-IT. Samen met mijn team ontwikkelde ik daar een nieuw toekomstbestendig HR-beleid voor het bedrijf.

In januari 2021 ben ik gestart bij Sogeti. Sogeti is een technologiebedrijf in hart en nieren. Werken bij Sogeti is werken in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar kennisdeling en ontwikkeling centraal staat. We voelen ons met elkaar verbonden en noemen onszelf daarom ‘Sogetisten’. Door onze open en informele bedrijfscultuur te combineren met een hands-on mentaliteit, zijn wij in staat om praktisch invulling te geven aan elke IT-uitdaging volgens onze strategie ‘We Make Technology Work’.

Welke (HR) thema’s hebben uw interesse en waarom?

Samen met collega’s werk ik dagelijks aan thema’s als talent- en leiderschapsontwikkeling, diversiteit en inclusiviteit, vitaliteit en een optimale employee experience. Zo dragen we bij aan de mensgerichte cultuur van Sogeti en de ambitie om de beste IT-werkgever van Nederland te zijn.