HRtop100 - Yolanda Gagliardi - erasmusmc

Yolanda Gagliardi

Directeur HR bij het Erasmus MC

Yolanda Gagliardi is Directeur HR bij het Erasmus MC. Wat wij op 8 september 2021 met haar bespraken? U hoort het in de podcast!

Deze podcast op Spotify luisteren? Klik hier voor de hele playlist.

Waar werkt u?

Het Erasmus MC. Wij staan voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. Bij ons werken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen.

Welke (HR) thema’s hebben uw interesse en waarom?

Met mijn ruime ervaring als HR Professional ben ik in 2020 gestart als directeur HR bij het Erasmus MC. Alle kennis die ik in mijn loopbaan heb opgedaan, kan ik op deze positie kwijt. Denk hierbij aan de vele verbanden die in het Erasmus MC bestaan en de verschillende stakeholders: van zorgprofessionals, doorgewinterde onderzoekers, gedreven opleiders en alle ondersteunende diensten die ervoor zorgen dat dit mooie huis als een geolied geheel kan werken. Dit zijn de HR thema’s waar mijn interesse naar uitgaat:

  • Brede interesse maar vooral de uitdaging om de zorg beschikbaar te houden voor toekomstige organisaties en.
  • Hierop werkwijzen en capaciteit aan passen vind ik een uitdagend thema.
  • Daarnaast duurzame inzetbaarheid en werkplezier van medewerkers.
Bert Roelofs

Bert Roelofs

CHRO mens, leiderschap en inclusiviteit bij Rivas Zorggroep