Dorien van Drunen

HR-directeur bij MN

Dorien van Drunen, HR directeur bij MN, bespreekt in deze podcast onder andere drie belangrijke thema’s: de rol van HR, nieuwe pensioenwet en wellbeing. Wil jij hier meer over weten? Luister dan nu deze podcast, opgenomen op 9 december 2022.
Deze podcast op Spotify luisteren? Klik hier voor de hele playlist.

Wie bent u?

Even voorstellen: Dorien van Drunen, woonachtig in Utrecht, getrouwd, 2 dochters die het huis uit zijn van 20 en 25. Ik hou van wandelen, koken, lezen en naar de film gaan en soms naar een bandje.

Waar werkt u?

Ik werk bij MN, de 3e grootste pensioenuitvoerder voor de kleinmetaal en koopvaardij als HR directeur. Het kantoor staat in Den Haag en daar werken ongeveer 1000 mensen waarvan 200 externen. De grootste uitdaging ligt in het voorbereiden en implementeren van de wet Toekomst Pensioenen die onlangs een akkoord heeft gekregen van de 2e Kamer. De HR organisatie is klein en daardoor slagvaardig en dicht bij de business georganiseerd.

Welke (HR) thema’s hebben uw interesse en waarom?

Goed werkgeverschap laden vind ik altijd heel interessant; dan kom je altijd dilemma’s tegen en dat vind ik altijd heel interessant. Ik steek ook graag energie in slimmer werken en zaken vereenvoudigen. Vernieuwingen gericht op maximaal faciliteren van werkplezier in combinatie met IT spreken mij ook aan.

Sjoerd Cooijmans

HR Director Continental Europe and Global Research Markets bij RELX